Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Automatizált műalkotások

Automatizált műalkotások

2014. március 10. - Darqo

autonomous01.jpg

Echo Yang művésznő Autonomous Machines című vicces projektjével abba enged betekintést, hogy hétköznapi használati tárgyaink, illetve játékaik eredeti funkciójukon felül akár értékelhető művészeti alkotások készítésére is képesek.

 

Az Eindhoveni Design Akadémián mesterképzésen résztvevő szabadúszó grafikus valami kreatív sugallattól vezérelve rájött, hogyha az arra alkalmas tárgyak mozgó alkatrészeire különböző rajzeszközöket erősít, majd elindítja őket, meglepően szép és különleges automatizált alkotások készülnek. Bár korábban már láthattunk rajzoló gépeket, növényeket, sőt, akár döbbenetesen tehetséges állatokat is, Yang esetében a cukiságfaktor igencsak magas. Hogyan rajzol például egy walkman vagy egy ébresztőóra, és milyen remek pointilista művet készít egy felhúzható csipegető csirke? A képek mindent elárulnak...

autonomous02.jpg

autonomous03.jpg

autonomous04.jpg

autonomous05.jpg

autonomous06.jpg

autonomous07.jpg

 

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr835849849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása