Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Játékok felnőtteknek

Játékok felnőtteknek

2014. február 18. - Darqo

brett kern01.jpg

Azt gondolod, hogy különböző felfújható játékokat látsz a most következő képeken? Tévedsz! Brett Kern amerikai művész egészen ügyesen játszik az érzékeinkkel, mert bár úgy tűnhet, de ezek a figurák a legkevésbé sem játékhoz lettek kitalálva; ezek tökéletesen megkomponált kerámiaszobrok, amelyek visszacsempésznek némi játékosságot a gyerekkorból.

 

A Pennsylvaniában született, grafikus, keramikus diplomákkal rendelkező, tanárként dolgozó tehetség folyamatban lévő sorozatában idáig leginkább dinoszauruszok készültek, bár van egy kakukktojás is, egy űrhajós. Örömmel lennék gyűjtője ezeknek munkáknak, de egyelőre még nem az én pénztárcámhoz illő áron kínálja őket, hiszen a legolcsóbb darab is 130 ezer forint körüli áron kapható. Marad a távolból rajongás...

brett kern02.jpg

brett kern03.jpg

brett kern04.jpg

brett kern05.jpg

brett kern06.jpg

brett kern07.jpg

brett kern08.jpg

brett kern09.jpg

brett kern10.jpg

brett kern11.jpg

brett kern12.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1005811042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása