Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Inverz művészet Malajziából

Inverz művészet Malajziából

2014. február 04. - Darqo

brianlai01.jpeg

Brian Lai fotórealisztikus grafikákat készített az X-Men szereplőjéről, Wolverineről (aka Rozsomák aka Farkas aka Hugh Jackman, mindenki válassza ki a neki tetszőt). Ez önmagában még nem az a kategória, amivel nagy hullámokat csapna maga körül, a művészeti egyetemen tanuló malajziai diák azonban nem „szimplán” csak élethűen rajzolt, hanem az alkotásokat inverzben készítette el.

 

Az alapjáraton sejtelmes és felszínes tónusok olyanok, mintha ügyes maszatolások lennének, de tulajdonképpen csak a külcsínt mutatják, a belbecs, tehát a szuperhős részletei és a különböző árnyalatok akkor válnak láthatóvá, ha az eddig elkészített két alkotást „negatívban” nézegetjük. Szerintem zseniálisak, és egészen sokan gondolják hasonlóan, mert a Facebookon, különböző művészeti oldalakon publikált képek már jócskán több százezer lájkkal rendelkeznek...

brianlai02.jpg

brianlai03.jpg

brianlai04.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr255784953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása