Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Fényjátékok Olaszországból

Fényjátékok Olaszországból

2014. február 03. - Darqo

fabriziocorneli01.jpg

Fény nélkül csak igen elvont kortárs szobroknak tűnnek Fabrizio Corneli olasz művész alkotásai, azonban amikor bekapcsolják a bennük/alattuk/felettük elhelyezett fényforrást, a furcsa, látszólag értelmetlen tárgyak, falkiterjesztések életre kelnek, gyönyörűséges alakzatokat vetnek a falra.

 

Ahogy az 1958-ban Firenzében született művész fogalmat: „a fény energia, amely formákat teremt”. A képek tanúsága szerint mesterien bánik ezzel a különleges „szobrászati alapanyaggal”, és szerencsések akár élőben is megbizonyosodhatnak ennek igazságáról. Fabrizio Corneli „Végtelenség és tüsszentés között” című kiállítását március 12-ig lehet megtekinteni Rómában az Anna Marra Contemporanea galériában.

fabriziocorneli02.jpg

fabriziocorneli03.jpg

fabriziocorneli04.jpg

fabriziocorneli05.jpg

fabriziocorneli06.jpg

fabriziocorneli07.jpg

fabriziocorneli08.jpg

fabriziocorneli09.jpg

fabriziocorneli10.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr385779643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása