Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy görög árnyékszobrász lélegzetelállító alkotásai

Egy görög árnyékszobrász lélegzetelállító alkotásai

2014. január 30. - Darqo

teodosio01.jpg

Ugyanaz az érzés kerített hatalmába Tedosio Sectio Aurea görög művész alkotásai láttán, mint anno Larry Kagan szobrász műveit nézegetve. Hosszú percek után is hihetetlennek tűnik, hogy az első pillanatban meglehetősen egyszerű szoborkompozíciók a tökéletes megvilágítástól azokat az árnyékokat vetik a falra, amelyeket láthatunk.

 

Egy csokor színes fémvirágból kecses női alak, 350 darab fémlabdából Leonardo da Vinci híres Vitruvius-tanulmánya; úgy tűnik, hogy a művésznek semmi nem jelenthet gondot. A saját jogon létező szobrok más, bensőségesebb történetet mesélnek magukról, csak úgy mint az emberek, no, meg a külcsín és a belbecs. Mérhetetlen mennyiségű munka és elképesztő precizitás jellemez minden egyes alkotást, nekem pedig ismét elakadtak a szavaim...

teodosio02.jpg

teodosio03.jpg

teodosio04.jpg

teodosio05.jpg

teodosio06.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr365779618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása