Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy farönk, ami füzet

Egy farönk, ami füzet

2014. január 28. - Darqo

Pochiko Ho01.jpg

Pochiko Ho kínai designer alkotása olyan, mintha valami mesefilm kegyetlenül szépen és élethűen elkészített kellékét látnánk, pedig szó sincs erről. Az illusztráció, csomagolástervezés és könyvkötés területén is jártas tervező egy jegyzetfüzet vastagságot sem elérő, pár lapból álló és különlegessége miatt felhasználásra talán soha nem kerülő füzetkét rejtett el a farönkben.

 

Az ötlethez, a formához és a tartalomhoz illően meglepő és fura név is tartozik, de a Herbivorous insects névre keresztelt, fából és papírból készített alkotás elárulja titkát, ha kihúzzuk a rönkből a füzetet és kinyitjuk azt, hiszen a lapokból különböző rovarok bújnak elő. Igazából magam sem tudom eldönteni, hogy mi is az, amit látok, mert egy kicsit dísztárgy is, nagyon-nagyon enyhén funkcionális használati tárgy is, amit viszont – mint ahogy fentebb jeleztem – én például soha nem használnék fel arra, amire egyébként szolgálna, és úgy ahogy van, az egész elgondolás és kivitelezés zavarba ejtő, bizarr, szürreális. Talán pont ezért tetszik ennyire...

Pochiko Ho02.jpg

Pochiko Ho03.jpg

Pochiko Ho04.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr845775018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása