Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Festékes tubus? Nem, töltött csokoládé!

Festékes tubus? Nem, töltött csokoládé!

2014. január 27. - Darqo

Chocolate Nendo01.jpg

Egyik kedvenc design stúdiónk, a japán Nendo tavaly októberben publikálta a képeket és némi információt legújabb alkotásáról, amelyet a szintén japán Seibu áruház számára készített el, nyilván a karácsonyi időszakban megerősödő szeretetigényünk és vásárlási kedv kielégítésére.

 

Miután karácsonykor általában mindenkinek nagyobb az igénye a szeretetre, és mivel ezt hajlamosak vagyunk inkább a különböző nyalánkságokkal kielégíteni, így adott volt az ötlet, hogy a csokoládét használják alapanyagnak. A Nendo kreativitásában ezúttal sem csalódtam, a nagyközönséget egy igazán különleges designfinomsággal lepték meg.

 

A 12 darabos szettben festékes tubus alakú töltött csokikat találunk. Hogy miért ezt a formavilágot választották, azt különösebben nem magyarázták el, de a megvalósítás tulajdonképpen kiváló és meglepő összekötése a formának és a funkciónak. Minden esetben a „tubus” a csokoládé, a „festék” pedig a töltelék, a különböző ízesítéseket pedig a csokitubusokon található címkék jelezik számunkra. Zseniális!

 

Ha az általános iskolai rajzórán próbálgatva sarjadó kreativitásodat éreztél valaha is ellenállhatatlan vágyat arra, hogy a temperát vagy a vízfestéket megkóstold (nálam megvolt), a szimplán csak Chocolate-paint névre keresztelt finomság mindenképpen számot tarthat az érdeklődésedre, valamint festő barátoknak szülinapi ajándékként is kiváló meglepetés lehet.

Chocolate Nendo02.jpg

Chocolate Nendo03.jpg

Chocolate Nendo04.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr465775005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása