Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ceruzák a ceruzarajzokon

Ceruzák a ceruzarajzokon

2014. január 17. - Darqo

federicouribe pencil01.jpg

Federico Uribe az a fajta művész, aki mindig le tud minket nyűgözni munkájával. Az 1962-ben Bogotában született, jelenleg Miamiban élő konceptuális művészről korábban akkor számoltunk be, amikor elterjedtek a képek a nagyobb blogokon kábeleket újrahasznosító alkotásairól. Ezúttal ceruzarajzairól lesz szó, amelyekre, mintegy kiegészítésként, többek között a felhasznált színes ceruzákat is ráhelyezi.

 

Bár a szokatlan anyagfelhasználásról ismert művész gyakran feszegeti a fájdalom, bűntudat és a szexualitás kérdéskörét, ezúttal sokkal könnyedebb témákat jelenített meg. A Color Constuido című sorozatban található 20 alkotás az álmok, vágyak és a fantáziák világába vezeti a nézőket, és egytől egyig mindegyiken fellelhetőek a ceruzák, kisebb-nagyobb részt, részletet betakarva rajtuk.

federicouribe pencil02.jpg

federicouribe pencil03.jpg

federicouribe pencil04.jpg

federicouribe pencil05.jpg

federicouribe pencil06.jpg

federicouribe pencil07.jpg

federicouribe pencil08.jpg

federicouribe pencil09.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr625707573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása