Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hétköznapi hazugságaink

Hétköznapi hazugságaink

2013. december 17. - Darqo

Justin Barber01.jpg

„Nem hallottam az ébresztőt.” Jaja...a szundifunkció ötödik használata után megszűnt többet jelezni. „Ígérem, hogy tagellek a fotón!” Aham, ez lesz az új profilképem. Ilyen és ehhez hasonló apró vagy nagyobb hétköznapi hazugságok naponta többször jutnak eszünkbe vagy kerülnek kimondásra saját magunkkal és másokkal kapcsolatban is.

 

Kevés a valóban őszinte ember, saját bőrömön legalábbis ezt tapasztalom. Olyan, mintha az őszinteséget az Armageddonhoz hasonló eseményként élnénk meg, ezért inkább messzire elkerüljük. Tanuló üzemmódban, de a magam módján törekszem az őszinteségre, illetve ezt is várom el a barátaimtól, és azt kell, hogy mondjam, rossz tapasztalataim idáig nem voltak, sőt, mintha sokkal könnyebb lenne minden. Fáj, néha persze, hogy fáj, hogy az Istenbe ne fájna, de az igazsággal sokkal könnyebb megbirkózom, mint a hazugsággal, így hosszútávon kifizetődőbb, tisztább, szárazabb érzés.

 

Justin Barber, Tokióban született, jelenleg Atlantában élő szabadúszó grafikus ilyen hétköznapi hazugságokat és a mögöttük rejlő igazságokat mutatja be Truth and Lies című sorozatában. Ti melyikben ismertek magatokra?

Justin Barber02.jpg

Justin Barber03.jpg

Justin Barber04.jpg

Justin Barber05.jpg

Justin Barber06.jpg

Justin Barber07.jpg

Justin Barber08.jpg

Justin Barber09.jpg

Justin Barber10.jpg

Justin Barber11.jpg

Justin Barber12.jpg

Justin Barber13.jpg

Justin Barber14.jpg

Justin Barber15.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr15694230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása