Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Arcjátékok festékkel

Arcjátékok festékkel

2013. december 06. - Darqo

Alexander Khokhlov01.jpg

Alexander Khokhlov Moszkvában élő orosz fotós karöltve Valeriya Kutsan sminkmesterrel és Veronica Ershova retusszakértővel készíti a folyamatban lévő, átfogó és több részegységet is magába foglaló Art of Face című sorozatot. Az arcot, mint egyfajta vásznat használják, amelyen különböző stílusban megfestett karakterek, formák jelennek meg, néha tökéletes illúziót teremtve.

 

A fekete-fehér Weird Beauty projektben a formák, köztük jól ismert jelek, jelképek, logók, a 2D or not 2D projektben az élénk színek és különböző stílusok, köztük képregénykarakterek és rajzfilmfigurák, pop art festmények, pixelképek, míg az Angry Beards projektben a fanatikusan körülrajongott Angry Birds játék karakterei kapják a főszerepet szakállas pasikon (az első képen például pont a fotós, Alexander Khokhlov látható.

Alexander Khokhlov02.jpg

Alexander Khokhlov03.jpg

Alexander Khokhlov04.jpg

Alexander Khokhlov05.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr495669794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása