Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Piknik a szokatlanság jegyében

Piknik a szokatlanság jegyében

2013. november 14. - Darqo

beitz table01_resize.jpg

Nincs új a nap alatt, de ezzel baromira nincs semmi probléma. A kreatív emberek újragondolják, saját ötletekkel egészítik ki a már ismert dolgokat, mindezt azért, hogy valami jobb születhessen. Erre most egy remek példa Michael Beitz szobrász, festő „Picnic” című kültéri alkotása, amelyhez hasonlóról legutóbb Jeppe Hein dán designerrel kapcsolatban számoltunk be.

 

Azt, hogy melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás, ebben az esetben is nehéz megállapítani, Beitz ötlete és maga az alkotás azonban Jeppe Hein instant mókázásával szemben a tartósabb használatról szól. A wisconsini Madison Museum of Contemporary Art kiállításán bemutatott viccesen fura pad/asztal kombináció hosszú távú interakciót képes kiváltani az emberek és a közösségi tér között. Annyira kellenének ilyenek a városokba!

beitz table02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr895632721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása