Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Abszurd közösségi padok

Abszurd közösségi padok

2013. március 29. - Darqo

Jeppe Hein01.jpg

Jeppe Hein dán művész, designer egyetlen dolgot szeretne az általa megálmodott girbegurba, izgő-mozgó, meghajlított, megtört, ám egyik esetben sem unalmas sémát követő ülőalkalmatosságaival, interakciót kiváltani az emberek és a közösségi terek között. Újragondolt, szokatlan padjai játszi könnyedséggel hívják fel magukra a figyelmet, bevonzanak és megpróbálnak magukra ültetni, ami az emberi leleményességnek köszönhetően többször sikerül, minthogy kudarcot vallanánk.

 

Az 1974-ben Koppenhágában született művész a Modified Social Benches című köztéri projekben csúcsosította ki a padok iránt érett igencsak gyengéd érzelmeit, amely még a kétezres évek elején bújt elő szívének legmélyebb bugyraiból. Az elmúlt években számtalan abszurd és szokatlan alkotás ejtette zavarba az embereket, többek között Indiában, Új-Zélandon, Franciaországban, Spanyolországban, Finnországban, Ausztriában és Amerikában.

Jeppe Hein02.jpg

via: beautiful life

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr1005178947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása