Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Légifelvétel mozaikból

Légifelvétel mozaikból

2013. október 08. - Darqo

vertical01_resize.jpg

Mindig lenyűgöz, ha a türelem és az aprólékosság olyan szintű jelenlétét érzékelem, mint ami például Gerhard Marx és a Spier Architectural Arts együttműködésében készült alkotást hatja át. Távolról csak egy "szimpla" légifelvételnek tűnik az első képen látható építményen szereplő fotó, de korántsem erről van szó. Ez egy légifotóról készült hatalmas mozaik.

 

Hét profi mozaikművész kilenc gyakornok segítségével 5 hónapon keresztül dolgozott a Johannesburgról készített légifelvétel 56 panelből álló mozaikká alakításán. A 3.2×5.6 méter átmérőjű, közel 3 tonnás alkotást márvány, mészkő, vörös tégla és üvegtöredékek felhasználásával építgették a végleges, lenyűgöző formába. A Vertical Aerial az idén szeptemberben megrendezésre került FNB Joburg művészeti vásáron került bemutatásra, a látogatók pedig a csodájára jártak.

vertical02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr335551652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása