Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Betongyönyör a konyhában – Vidó Nóri

Betongyönyör a konyhában – Vidó Nóri

2013. szeptember 24. - Darqo

concrete01_resize.jpg

A múlt hétvégi TENT London is szereplő Vidó Nóri építész, designer, blogger olyan alapanyaghoz nyúlt étkészletének elkészítésekor, ami sokakat érzékenyen érinthet. A betonról van szó, amely általában vegyes érzéseket vált ki az emberekből, a mi szívünkhöz azonban valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag nagyon közel áll. Persze az anyag önmagában még nem lenne elég a varázslathoz, ehhez az is kell, hogy olyan dolog szülessen belőle, ami meglepő, figyelemfelkeltő és eredeti.

 

Nórinak sikerült ilyet alkotnia! A nyers, férfias anyagból készített étkészlet már önmagában is meglepő lenne, de ő még tizenkilencre is húzott egy lapot, merthogy semmilyen szokványos formát nem találunk benne, kizárólag geometrikus alakzatokban gondolkodott. Szerintünk nyert! Az akár önmagukban, asztali díszként is használható tálalók, mélytányérok a rájuk/beléjük helyezett ételtől ráadásul új, szokatlan és szürreális életre kelnek. Összességében annyit tudok hozzátenni még, hogy egyértelműen a „KELL!” kategóriába tartozik!

 

Egyébként nem csak az étkészlet miatt érdemes Nórira odafigyelni, különleges bútorait, valamint követésre érdemes Facebookos oldalát is jó szívvel ajánlom figyelmetekbe!

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk! A magyART rajongói klubjához pedig itt csatlakozhatsz.


 

concrete02_resize.jpg

concrete03_resize.jpg

concrete04_resize.jpg

concrete05_resize.jpg

concrete06_resize.jpg

concrete07_resize.jpg

concrete08_resize.jpg

concrete09.jpg

concrete10_resize.jpg

concrete11_resize.jpg

via: gizmodo

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr905530030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása