Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Felhívás – Magyar művészeket és designereket keresünk!

Felhívás – Magyar művészeket és designereket keresünk!

2011. június 20. - Darqo

A blog indulása óta eltelt közel másfél évben többször próbáltuk jelezni, hogy nagy örömünkre szolgálna magyar tehetségekről és munkáikról beszámolni itt a blogon. Igaz, ez a felszólítás mindig csak egy adott téma utolsó mondataként szerepelt, és lehet, hogy ezért nem jutott el a megfelelő helyekre. A napi blogmenet mindig a legjobb témák felkutatásával kezdődik, de ahogy már sokszor keseregtünk, kishazánk tehetségei valamilyen okból kifolyólag kevésbé képviseltetik magukat (vagy csak kisebb visszhanggal) a forrásainkként használt számtalan neves gyűjtőoldalon, blogon. Lehet, hogy mi csinálunk valamit rosszul, nem a megfelelő helyeken keresgélünk, de a külföldi művészek, designerek, hétköznapi kreatív emberek munkái sokkal nagyobb arányban ugranak bele az arcunkba, mint honfitársainké. Pedig nem kellene, hogy így legyen!

 

Mi örülnénk a legjobban, ha egyre több magyar tehetségről és zseniális munkáikról számolhatnánk be a drága olvasóinknak. Ehhez viszont szükségünk volna az ő közreműködésükre is, hogy ránk találjanak (ezzel segítve a törekvésünket és munkánkat), vagy ha már ismernek minket, tisztában legyenek azzal, hogy a lehetőség adott. Ez a poszt egyfajta felhívás minden hazai tehetség számára: ha a blog profiljába is illő művészet (fotó, videó, szobrászat, festészet, illusztráció, grafika, streetart, graffiti, stb.) design (formatervezés, stb.), építészet vagy a kreativitás bármely egyéb területén (DIY, flashmob, gerillaakciók, stb.) alkotsz, mi szívesen írunk rólad! Lehetsz akár hétköznapi csodagyáros, akár hosszú ideje elismert (vagy nem ismert és/vagy meg nem értett) vérprofi, lehet akár megvalósult vagy megvalósulás alatt lévő ötleted, terved, kész alkotásod, csak írnod kell nekünk egy levelet a manzard.cafe@gmail.com címre, és ha levettél minket a lábunkról a tehetségeddel - ami annyira nem nehéz ám -, azonnali jelleggel bemutatunk itt a Manzárd Cafén. A mailboxunkat kitakarítottuk, epekedve várjuk a jelentkezéseteket! 

Darqo és Mocca

UPDATE

A jelentkezés folyamatos, nincs határidő, viszont elfoglaltságaink miatt válaszolni csak azoknak tudunk, akikről mindenképpen írni fogunk a Manzárd Cafén. Megértéseteket köszönjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr42997896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása