Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szabadulj ki az ASUS-szal – A Kód Küldetés! (X)

Szabadulj ki az ASUS-szal – A Kód Küldetés! (X)

2013. szeptember 23. - Darqo

Asus01 A Kód Küldetés_resize.jpg

Mivel volt már hasonlóban részünk, így azonnal felkeltette a figyelmünket az ASUS látványos promóciója, amely a manapság egyre népszerűbb interaktív kiszabadulós játékok elvét veszi alapul, mivel volt már hasonlóban részünk. Ekkor egy népszerű budapesti szórakozóhely pincehelyiségében tölthettünk el 1 órát mindenféle izgalmakkal, fény-és hanghatásokkal felturbózva, és mind a mai napig nagyon szeretjük az élményt! Igaz, hogy az ASUS promóciójában rövidebb idő áll rendelkezésre a kiszabaduláshoz, pontosabban 15 perc, de ez akár a hangulatot is fokozhatja, valamint minden esetben ingyenes, sőt, az azonnali helyszíni ajándékok mellett még nyerni is lehet vele, természetesen ASUS-os termékeket!

 

A játék lényege ugyanaz, mint bárhol máshol, egy helyiségből kell kiszabadulni mindenféle feladatok helyes megoldásának segítségével. Az ASUS promócióinak helyszínén (augusztus 23-tól kezdve eddig három volt belőlük: Szegeden, Budapesten és Pécsen várták a 2-3 vagy 4-5 fős csapatokat) minden alkalommal felállítanak egy installációt egy gömbsátorral, amelyben a kiszabadulást segítő kódok megszerzéséhez különböző ASUS gépeket kell használni.

Asus02 A Kód Küldetés_resize.jpg

A Memóriajátékot sikeresen teljesítők között ASUS VivoTab Smart tableteket sorsolnak ki a szervezők. Aki sikerrel átjut az első feladaton, annak egy titkos kód megfejtésével 15 perc alatt kell kiszabadulni az úgynevezett ASUS Szuperkabinból. A sikeres kódfejtők közt egy ASUS Transformer Book talál gazdára fődíjként.

Asus03 A Kód Küldetés_resize.jpg

Ha sikerrel szeretnél járni a jövőbeli helyszíneken, az alábbi apró tanácsok segíthetnek, hogy a küldetésben részt vevő ASUS eszközöket gyorsabban be tudd azonosítani és akár gyorsan meg is találd őket:

 

Az ASUS Transformer Book egy nagyteljesítményű, 13,3” hibrid noteszgép, melynek képernyője egyetlen mozdulattal lecsatolható a billentyűzetes dokkolójáról, ezáltal táblagéppé alakíthatjuk. A két részét érdemes lesz két különböző helyen keresni!

Asus04 Transformer Book.jpg

Az ASUS Taichi™ Ultrabook™ notesz-és táblagép keveréke, duplaképernyős kialakításával lepi meg a felhasználókat, belső képernyője, és külső érintőképernyője együttesen használható. Ezt a tulajdonságot érdemes megjegyezni, mert ez is segíti majd a kiszabadulást a kabinból!

Asus05 Taichi_resize.jpg

A most elérhető legfejlettebb Ultrabook™ az ASUS Zenbook™ Touch, mely az extravékony kialakítás mellett biztosít nagy teljesítményt felhasználójának, dizájnos szálcsiszolt felületképzéséhez Full HD felbontású többujjas érintőképernyő társul. Akár egy táskában is elfér...

Asus06 Zenbook_resize.jpg

Az ASUS VivoBook érintőképernyős noteszgép, mely a legtöbbet hozza ki a Windows 8 csempés felületéből, mégis elérhető áron. Egy polcra téve alig látható...

Asus07 Vivobook_resize.jpg

A legutolsó hibrid eszköz, ami segít majd a kiszabadulásban a PadFone™ 2, mely egy 4,7 hüvelykes okostelefon első látásra, de ha jobban megnézed, és megtalálod hozzá a dokkolóját a Szuperkabinban, máris 10,1”‐os táblagéppé alakul, ami nagyban megkönnyíti a kód keresését a kijelzőn!

Asus08 PadFone.jpg

Információk szerint a következő alkalom Győrben lesz, méghozzá nem is olyan sokára. Erről a megfelelő időben minden fontos dolgot (köztük a pontos helyszínt is) ki lehet deríteni a www.akodkuldetes.hu linkről elérhető Facebook játékban, úgyhogy érdemes élénken figyelni! Mi csak ösztönözni tudunk mindenkit a játékban való részvételre, mert tényleg maradandó és jó élményt lehet szerezni vele!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr615529754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása