Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Monokróm portrék szalmabálákon

Monokróm portrék szalmabálákon

2013. szeptember 17. - Darqo

Borondo01_resize.jpg

Borondo, az egyedi és könnyen felismerhető alkotásairól híres spanyol street art művész idén nyáron többek között az olaszországi Cotignolába is ellátogatott egy különleges alkotás elkészítésének erejéig. A madridi születésű jelenleg Rómában művészeti tanulmányokat folytató 23 éves tehetség ráadásul kiélhette az új, szokatlan és egyben környezetkímélő felületek iránt érzett olthatatlan vágyát, mivel a helyszínen szalmabálákra készíthette el monokróm csoportos portréit.

 

Igaz, itt nem a rá igazán jellemző sajátságos technikát alkalmazta, amelyben több réteg festéket visz fel az éppen aktuális „vászonra”, majd azt nagy műgonddal különböző alakokká, formákká faragja vissza, de ezt tudjuk be annak, hogy a szalmán ezt egészen nehéz lenne kivitelezni. Itt egyszerű fekete festéket használt, viszont a régi fotókon szereplő munkásokról készített hatalmas portrék részletessége így is magával ragadó.

Borondo02_resize.jpg

Borondo03.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr35517068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása