Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tojáshéjlámpák Vietnamból

Tojáshéjlámpák Vietnamból

2013. szeptember 16. - Darqo

eggshelllamps01_resize.jpg

Tudom, sokszor használom azt a szót, hogy „lenyűgöző”, de csak azért, mert nálam minden híreszteléssel ellentétben könnyű elérni, hogy köpni-nyelni se tudjak. Főleg akkor, ha olyan alkotásokat látok, mint például Bến Tre vagy ahogy a deviantART-on ismerik, „Vnarts” tojáshéjlámpái, amelyekről szintén ez a szó ugrott be elsőre.

 

A vietnami művész hosszú ideje készít tojáshéjakból szobrokat, illetve farigcsál rájuk portrékat, tájképeket, betűket, szavakat, de állítása szerint a lámpákat még csak körülbelül 1 éve vette bele a portfólióba. Az alkotások minden esetben az egyik fogorvos barát által kapott fúró segítségével kerülnek kifaragásra, a tojáshéjlámpákba pedig LED fényeket helyez. Témától függően néhány órától egészen több napig is tarthat egy-egy darab elkészítése. A weboldalon rendelni is lehet belőlük, meglepően alacsony áron (kb. 4-5 ezer forintra jön ki egy-egy darab), bár a szállítással kapcsolatban vannak aggályaim...Lényeg a lényeg: lenyűgözőek!

eggshelllamps02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr475509119

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása