Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy sminkes, aki celebnek festi magát

Egy sminkes, aki celebnek festi magát

2013. augusztus 29. - Darqo

carlypaige01_resize.jpg

Carly Paige autodidakta sminkes elég furcsa, azonban látványos módját választotta annak, hogy felhívja az emberek figyelmét saját magára és legfőképpen a filmkészítők figyelmét a munkásságára. Többek között különböző celebek, filmes karakterek, művészek, történelmi alakok arcát sminkeli az arcára, méghozzá profikat meghazudtoló módon. A neves blogok, oldalak között futótűzként terjednek a képei, úgyhogy akár vehetjük úgy is, hogy bejött neki a dolog!

 

Angelina Jolie és Pamela Anderson, vagy éppen Michael Jackson és Lady GaGa, a 26 éves montreali kreatív nagyjából mindenkit az arcára festett már a tavaly ősszel indult projektben. Valamelyik baromi jól sikerül, valamelyik nem, de ez a tehetségéből egyáltalán nem von le semmit, le a kalappal a teljesítménye előtt!

carlypaige02_resize.jpg

carlypaige03.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr715483067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása