Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Olvadó kerámiák

Olvadó kerámiák

2013. július 30. - Darqo

Nomad Patterns01_resize.jpg

Ha már ebben a remélhetőleg egyre inkább múló hőségben úgyis minden szanaszét olvad, próbáltam a hangulathoz illő témát választani. Ekkor jött szembe velem Livia Marin és az ő különleges kerámiaszobrai, amelyek, hogy, hogy nem, pont olyan tárgyak, amit a dolog elméleti oldalát nézve valami megolvasztott...a gyakorlati oldalon nyilván az anyag ügyes formázása áll.

 

A különleges szobrairól, installációiról ismert chilei művésznő a globalizáció, tömegtermelés, szabványosítás által uralt világunkat vizsgálja a hétköznapi használati tárgyakat újragondoló sorozataiban. Ennek része a képeken látható „Nomad Patterns” című kollekció is, amelyben az olvadás egy adott pontján „befagyasztott” teáskannák-és csészék, vázák találhatóak. A 32 darabos összeállítás a londoni Eagle Galériában került bemutatásra tavaly nyáron, erről bővebben itt olvashattok.

Nomad Patterns02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr385426442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása