Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Történelmi festmények a testen

Történelmi festmények a testen

2013. július 25. - Darqo

chadwick01_resize.jpg

Chadwick Gray és Laura Spector művészek a testfestés egy igazán különleges formáját választották, eltorzított történelmi képeket mutatnak be. A Chadwick & Spector néven ismertté vált duó az elmúlt tíz évben folyamatosan újabb és újabb alkotással örvendezteti meg a nézőket a Museum Anatomy című sorozatban.

 

A munkafolyamatban tulajdonképpen mindig Gray a „vászon” és Spector az, aki a festményeket felviszi a türelmes művész testére. A legjobb az egészben, hogy a fura alkotásokat hosszú-hosszú percekig lehet bámulni, felfedezni a részleteket, azt, hogy Gray éppen milyen pozícióban is látható az alkotásban, ráadásul ezáltal magát a festményt is több figyelem övezi, mintha egy sima vásznon nézegetnénk őket!

chadwick02_resize.jpg

chadwick03.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr245411827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása