Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Azok a csodálatos fésűk...

Azok a csodálatos fésűk...

2013. július 23. - Darqo

Clark combs01_resize.jpg

Hogy mit lehet kezdeni a fésűkkel fésülködésen és hátvakaráson kívül? Sonya Clark amerikai művész például szobrokat, installációkat készít belőlük. Ez az első meglepetés után akkor válik igazán értékelhetővé, ha egy fokkal több figyelmet szentelünk az elsőre hülyeségnek hangzó dolognak. A Virginiában élő szobrász lenyűgöző alkotásokat készít a több száz, gyakran több ezer vékony fogú fekete műanyag fésű segítségével, a folytatásban be is bizonyítom az igazamat...

 

A washingtoni születésű, művészeti diploma mellett pszichológusi végzettséggel is rendelkező művész figyelemre méltó munkái (nem csak a poszt témájául szolgáló „The Comb Series” című sorozatban található alkotások) több mint 250 múzeumban és galériában kerültek már kiállításra Európában, Afrikában, Ázsiában, Dél-Amerikában, Ausztráliában, és az egész Egyesült Államokban.

Clark combs02.jpg

Clark combs03_resize.jpg

Clark combs04_resize.jpg

Clark combs05_resize.jpg

Clark combs06_resize.jpg

Clark combs07_resize.jpg

Clark combs08_resize.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr225400992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása