Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Pókemberkedj Londonban!

Pókemberkedj Londonban!

2013. július 09. - Darqo

barbican01_resize.jpg

Biztos vagyok abban, hogy a Manzárd olvasói közül sokan emlékeznek még Leandro Erlich argentin művész Bâtiment (Épület) címre keresztelt, először 2004-ben bemutatott installációjára. Azoknak, akik a poszt megjelenésekor még nem követték a blogot, ez egy olyan alkotás, amelyben a tükrök segítségével bárkiből lehetett Pókember és szabadon mászkálhatott a házfalon.

 

A művész a Barbican megbízásából készítette el London Dalston kerületében az eredeti alkotás egy változatát, amelyet ezúttal Dalston House névre keresztelt, és amely egy viktoriánus sorház második világháború idején lebombázott és azóta sem beépített foghíjtelkére (1-7 Ashwin Street, Dalston, E8 3DL) került felállításra. Az installáció ingyenesen használható, úgyhogy ha éppen arrafelé jártok, mindenképpen érdemes egyet augusztus 4-ig pókemberkedni!

barbican02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr315388129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása