Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Mindenki lehet Pókember!

Mindenki lehet Pókember!

2012. február 03. - Darqo

Amit itt és most láttok, nem fotómanipuláció, sőt, nem is hiperrealista festmény. Ez a valóság, egy kreatív, vicces és lélegzetelállítóan egyszerű optikai illúzió Párizsban, pontosabban legutóbb a Le 104-ben tartott In Perceptions című kiállításon.

 

Leandro Erlich argentin művész követte el a szóban forgó, Bâtiment (Épület) címre keresztelt, tükrökkel manipuláló, először 2004-ben bemutatott installációt. A Le 104 hatalmas csarnokában tavaly év végén több mint két hónapig földre helyezett mű épülethomlokzaton bárki kedve szerint helyezkedhetett, és az installációhoz tartózó, 45°-os szögben kifeszített óriási tükörben minden pont úgy nézett ki, mintha a gravitációra fittyet hányva az épület oldalán mórikálnák magunkat az emberek. Én valószínűleg órákat töltöttem volna az installáción csúszva-mászva...

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr973905354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása