Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Elhagyatott város könyvekből

Elhagyatott város könyvekből

2013. június 18. - Darqo

Elhagyatott könyvváros01_resize.jpg

A könyvekre szakosodott művészek manapság olyan sokszor hívják fel a korábban nagy becsben tartott olvasmányaink szomorú sorsára. Sajnos tömegével kerülnek kiselejtezésre, gazdátlanul, elhagyatottan tengődnek, pedig nem feltétlenül kellene, hogy így legyen, sőt, ahogy minden alkalommal jelzik is számunkra, bárki tehet legalább egy próbát az újrahasznosításukra, ha végképp nincs más megoldás.

 

Liu Wei például rozsdamentes acél, vas és rengeteg könyv felhasználásával, megfaragásával alakította ki hatalmas szobrát, ami egy régi, poros, elhagyatott várost ábrázol. A Kínai Művészeti Akadémián 1996-ban diplomázott pekingi születésű művész cím nélküli, 2011-ben készített disztópikus műve szabadon értelmezhető, számomra azonban igen erős az áthallás az elhagyatott város és az elhagyatott könyvek között.

Elhagyatott könyvváros02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr25366206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása