Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szoborcsodák ebédhez

Szoborcsodák ebédhez

2013. június 12. - Darqo

John Jagger00_resize.jpg

John Jagger Chicagóban született profi szobrász kalandos életúttal rendelkezik. Volt boksz-, birkózás-és cselgáncs bajnok, zongorázott bárokban és fizetős teniszversenyeken is szerepelt, az elmúlt 45 évben pedig szépen fokozatosan elérte, hogy tehetségének és áldozatos munkájának köszönhetően a művészetéből tud megélni.

 

Többek között együtt dolgozott már templomokkal, kaszinókkal, építészekkel, jelentős vállalatokkal, bankokkal, újságokkal, önkormányzatokkal, galériákkal és magángyűjtőkkel. Alkotásai az Egyesült Államokban és külföldön, galériákban és magángyűjteményekben egyaránt megtalálhatóak, díjak, nyeremények és szabadalmak övezik az útját. Brutálisan aprólékos, mesterien kidolgozott szobrai leginkább az állatvilág különböző egyedeit jelenítik meg sajátságos, könnyen felismerhető stílusban. Lenyűgözőek!

John Jagger01_resize.jpg

John Jagger02_resize.jpg

John Jagger03.jpg

John Jagger04.jpg

John Jagger05.jpg

John Jagger06.jpg

John Jagger07_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr25355486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása