Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szavak helyett Origami

Szavak helyett Origami

2013. június 12. - Darqo

Cuong01_resize.jpg

Nguyen Cuong (Nguyễn Hùng Cường) Hanoiban élő és dolgozó „papír művész” kézügyessége előtt a képeken látható alkotások átnézése után azonnal térdre borultam. A tehetség leggyakrabban az úgynevezett Dó, vietnami kézi merítésű papírból hozza létre hihetetlenül szép alkotásait, körülbelül 5 éves kora óta.

 

Első körben John Montroll Prehistoric Origami című könyve alapján kezdett dolgozni, majd 1999-ben, 10 évesen készítette az első olyan papírszobrot, amely kizárólag a saját tervei alapján került kidolgozásra. Ahogy ő fogalmaz, az origami az, amivel a szavak helyett ki tudja fejezni azt, hogy ki is ő valójában, hogy hogyan érzi magát a világban, és hogy mennyire szépnek is tartja a világot, amelyben élünk. (Origami témában még találhattok érdekes posztokat, ha ide kattintotok!)

Cuong02_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr325355474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása