Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Papírvarázslatok reggelihez

Papírvarázslatok reggelihez

2013. június 05. - Darqo

solo00_resize.jpg

Nahoko Kojima japán művésznőt 1987-ben kezdte foglalkoztatni a papírvágás művészete, az eltelt évtizedek alatt pedig olyan tökélyre fejlesztette kézügyességét a témában, hogy mára már a legnagyobb galériák biztosítanak kiállítási lehetőséget a számára.

 

A 2006 óta Angliában élő, Shari Solo brit designerrel közös designstúdiót alapító, biztos kezekkel és rendkívüli türelemmel megáldott művész a lélegzetelállító (gyakran háromdimenziós) alkotásait minden alkalommal kézzel készíti, digitális technikát nem vesz igénybe sem a tervezéskor, sem a kivitelezéskor.

 

Idén nyáron a londoni Jerwood Spaceben akár élőben is megtekinthetitek legújabb, Byaku című, életnagyságú jegesmedvét ábrázoló alkotását!

solo01_resize.jpg

solo02_resize.jpg

solo03_resize.jpg

solo04_resize.jpg

solo05_resize.jpg

solo06_resize.jpg

solo07_resize.jpg

solo08_resize.jpg

solo09_resize.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr465344373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása