Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Nyugtató tetovált szobrok

Nyugtató tetovált szobrok

2013. június 04. - Darqo

Johanna Basford01.jpg

Johanna Basford brit művész a tetoválás mestere, igaz, ő nem emberekre rajzol, hanem tárgyakra. Bonyolult, első körben ceruza vázlatként megszülető illusztrációit fekete tintával viszi fel végül a többnyire fehér felületekre, köztük például csónakokra, autókra, cipőkre, ember-és állatszobrokra, de tetovált már boros címkét, logót, plakátot is.

 

Alkotásai túlnyomó többségében a növény-és állatvilágról mesélnek, amelyet a vidéki Skóciában töltött gyerekkora inspirál. Távolról csak a gyönyörűséges virágminták érzékelhetőek, közelebbről nézve azonban hosszú perceket tölthetünk az őket felépítő apró részletek felfedezésével. Szemkápráztató műveiben elmerülve észre sem vesszük, ahogy szépen elillan minden feszültség belőlünk, így nem csak neki, hanem nekünk, nézőknek is a megnyugvás bázisaivá válhatnak. Le a kalappal a művésznő előtt!

Johanna Basford02.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr215342502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása