Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Jókedv ebédre grafikákkal

Jókedv ebédre grafikákkal

2013. június 03. - Darqo

Safwat Saleem01_resize.jpg

Safwat Saleem, Amerikában élő díjnyertes grafikus, filmrendező és művész Coupled című sorozatában található szórakoztató grafikái az oly kedvelt és ismert figurák, hétköznapi használati tárgyak (ritkább esetben élőlények) meglepően személyes világába, bonyolult kapcsolatrendszerébe engednek betekintést. Egy olyan világba, amely teljesen eltér a megszokottól: szeretni való személyiséggel ruházza fel azokat a karaktereket is, akiktől nem ezt várnánk, ironikus, meglepő, elgondolkodtató mondatokat ad a tárgyak „szájába”.

 

Vegyül például rögtön az első képen látható kultikus Pac-Man játékot, ahol Blinky nem elpusztítani szeretné a főszereplőt, hanem csak dumálni akar vele, de ugyanilyen vicces, ahogy a nap kiröhögi a hóembert, amikor annak leesik a feje a melegtől, vagy a teafiltert csábítgató teáskanna, no és persze a többi is. Hétfői jókedv: ON!

 

(Errefelé egyébként mindenféle változatban megvásárolhatóak az alkotások!)

Safwat Saleem02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr995320970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása