Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Rövidesen az éterből is Neston szól!

Rövidesen az éterből is Neston szól!

2013. május 14. - Mocca

neston_civil_1_1Final (1).jpg

Rövidesen itt az első webrádió, amely FM frekvencián is hallható lesz. A Neston zenei és szöveges tartalma hallgatható majd a Civil Rádióban. 2013. május 27-től minden hétköznap 7 és 12 óra között ezzel bővül a csaknem 20 éve sugárzó közéleti adó arculata. A két szerkesztőség azoknak a hallgatóknak kínál információt, véleményt, igényes szórakozást, elsősorban Budapesten, akik a jelenlegi frekvenciákon nem találják meg az ízlésüknek megfelelő élményt.



A Neston 2011-es indulása óta on-line folytatta, amit az EstFm és a radiocafe98.6 elkezdett, de nem fejezhetett be. Ami Machán Frigyes – Nesta értelmezésében, egyszerűen megfogalmazható üzenetként is: Embertől – Embernek.



neston_civil_Final (1).jpg



A Civil Rádio FM98 és a Neston együttműködése a két partner közös általános erkölcsi és kulturális értékeit kívánja közvetíteni, amelyben a társadalom széles rétegeinek problémái, a bemutatásra érdemes gazdasági, kulturális és szociális témák az átlagember számára befogadható módon kerülnek adásba, napról napra. A szöveges tartalmat az egész világon egyedülálló zenei szövetbe ágyazva új minőség születik Magyarországon.



A végére egy bizalmas bónusz infó Gensitől, kizárólag a Manzárd olvasói számára:

Az indulással egy időben megnyitunk egy új, kizárólag online hallgatható zenei csatornát azoknak, akik a nap bármely szakában minőségi zenét szeretnétek hallgatni!

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr165300110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása