Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szőrös kis jószágok – Popella Dóra

Szőrös kis jószágok – Popella Dóra

2013. május 10. - Darqo

PD00_resize.jpg

Eredetileg nem a magyART, hanem egy éppen aktuális kiállításmegnyitója miatt jelentkezett nálunk Popella Dóra, de annyira megtetszettek a figurái, a megnyíló levélből előugró szőrös kis jószágok, hogy azonnal tudtam, róla, róluk mindenképpen írni kell, be kell mutatni a mi olvasóinknak is!

 

A „Furry Friends” fantáziadús édesanyja a fellelhető információk szerint az a típus, aki 100 fokon ég, számtalan projektre figyel egyszerre – többek között videokliphez is készített már hátteret és egyébként a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Média Designer szakán mesterképzésen vesz részt –, így nem akartam, hogy ezen múljon egy Manzárdos megjelenés.

 

Szóval, a grafika és a videó installáció világához vonzódó tehetség figurái a baglyokkal ellentétben pont azok, amiknek látszanak: különös, egyedi, saját személyiséggel rendelkező lények. Nem többek ennél, de nem is kevesebbek. Pont azt adják, amit kérnek: szeretetet. Papíron és különböző kiállításokon, továbbá limitált szériában pólókon, kitűzőkön, matricákon, söralátéteken, illetve játékfigurákként találkozhattak velük idáig az emberek, de Dóra reményei szerint idővel nagy méretű szitanyomatokon, bulik plakátjain, flyerein és egyéb ruhadarabokon, is visszaköszönnek majd a rendszeresen új lényekkel bővülő család tagjai. Személy szerint nagyon megszerettem őket, és ha ti is így tennétek, talán a hivatalos Facebookos oldal erre a legalkalmasabb, amit itt találtok.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk! A magyART rajongói klubjához pedig itt csatlakozhatsz.


 

PD02_resize.jpg

PD03.jpg

PD04.jpg

PD05_resize.jpg

PD06_resize.jpg

PD07_resize.jpg

PD08_resize.jpg

PD09_resize.jpg

PD10_resize.jpg

PD11_resize.jpg

PD12_resize.jpg

PD13_resize.jpg

PD14_resize.jpg

PD15.jpg

PD16_resize.jpg

PD17_resize.jpg

PD18_resize.jpg

PD19_resize.jpg

PD20_resize.jpg

PD01_resize.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr905262764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása