Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szívószáltengerek

Szívószáltengerek

2013. április 29. - Darqo

francesca pasquali01_resize.jpg

Francesca Pasquali olasz művésznő vibrálóan színes, összetett és részletgazdag háromdimenziós alkotásokat készít több ezer szívószál felhasználásával. Mondhatnám, hogy az újrafelhasználás netovábbja minden egyes alkotása, de sajnos Pasquali nem használt szívószálakból építgeti képeit. Ettől függetlenül olyan figyelemfelkeltő és látványos művekről van szó...

 

...amelyek arra hívják fel a figyelmünket, hogy jóformán bármiből, vagyis pontosan fogalmazva, bármilyen anyagból készíthetőek művészeti alkotások. Minél meglepőbb és minél szokatlanabb anyagokat használunk, minél több időt, energiát és szenvedélyt áldozunk az elkészítésükre, annál nagyobb az elért hatás a nézőkben. A hangsúly egyébként a tetteken van. Az 1980-ban Bolognában született, Bolognai Képzőművészeti Akadémián diplomázott művésznek egyébként a szívószálképeken kívül is van jó néhány látványos és figyelemfelkeltő sorozata, a honlapján érdemes átnyálazni a portfóliót!

francesca pasquali02_resize.jpg

francesca pasquali03_resize.jpg

francesca pasquali04_resize.jpg

francesca pasquali05_resize.jpg

francesca pasquali06_resize.jpg

francesca pasquali07_resize.jpg

francesca pasquali08_resize.jpg

francesca pasquali09_resize.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr655246938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása