Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tányértornádók

Tányértornádók

2013. április 24. - Darqo

hard water01_resize.jpg

A képeken látható Hard Water című installációsorozat Zeger Reyers, Amszterdamban élő művész agyszüleménye. A látvány önmagáért beszél! Az impozáns méretű, tornádó-szerű teremtményeket fehér porcelántányérok, csészealjak, tárolóeszközök felhasználásával építi fel, minden esetben fehér háttér előtt, hogy a maga valójában élhessük át az amúgy is energikus hangulatot és ne befolyásoljon semmilyen más inger minket.

 

A művész nem az a szájbarágós típus. Azt, hogy az alkotássorozat inkább a sokunkra jellemző halogatás, idegesítően ráérős hozzáállás egyfajta vizuális értelmezése vagy a környezetvédelemmel kapcsolatban tesz fel nem is annyira költői kérdéseket, esetleg a kettő egyben, netalántán valami egészen másról van szó, nem magyarázza meg nekünk. Meghagyja számunkra a gondolatok és különféle értelmezési lehetőségek korlátlanságát.

hard water02.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr965233720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása