Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Sünlány bambuszból

Sünlány bambuszból

2013. április 18. - Darqo

olga ziemska01.jpg

Olga Ziemska lengyel művész a természetes anyagok híve, ezen belül is leginkább a fa mozgatja meg a fantáziáját. Az iménti kijelentést tavaly már alátámasztottuk, amikor a fűzfaágakból még 2003-ban készített érdekes, tüskés hátú női alakját bemutattuk nektek. A sünlány sorozat legutóbbi darabjára majdnem tíz évet kellett várnia az érdeklődőknek, de jelentem tavaly elkészült ez is és a koreai Daejeoni Művészeti Múzeum „Project Daejeon 2012: Energy” című kültéri kiállításán mutatta be a nagyközönségnek.

 

A The Matka Series (a matka lengyelül azt jelenti, hogy anya, édesanya) névre keresztelt folyamatban lévő sorozat legújabb darabja ezúttal bambuszból készült, tulajdonképpen teljesen ugyanazon az elven, mint elődje, de ez persze semmit nem csökkent a látvány élvezeti értékén. Azért reménykedem, hogy a soron következő alkotásra nem kell ennyi időt várni...

 

Olga Ziemska a Facebookon.

olga ziemska02.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr805228298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása