Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Tavaszváró geometrikus homokcsodák

Tavaszváró geometrikus homokcsodák

2013. március 27. - Darqo

Calvin Seibert01_resize.jpg

Bárcsak volna már annyira jó idő, hogy kipróbálhassam, nekem vajon megy-e valami hasonló, mint ami a fotókon látható. Persze a valódi vágy most igazából csak az időjárással kapcsolatos részre igaz, hogy a tavasz végre a klasszikus értelemben vett tavasz legyen; hogy bárki kiszabadulhasson a szabadba, ha éppen kedve tartja, mert nyilván ahhoz, hogy valaki Calvin Seibert kézügyességéhez és kreativitásához hasonlóval bírjon, több kell a mondat többi részében olvasható egyszeri és egyszerű sóhajnál.

 

Például több mint 6 évnyi gyakorlás, merthogy az amerikai művész körülbelül ennyi ideje csiszolgatja a tudását és tulajdonképpen a tengerparti homokba épített betonszerű formákat is. Ma az ő pillanatszobrait hoztam inspirációnak, mert a tavasz akkor is itt toporog már a küszöbön, ha most éppen a hó mellett száncsengő hangját fújja a jeges északi szél...

Calvin Seibert02_resize.jpg

 

Errefelé még több csodaszobrot találhattok.

 

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr855174150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása