Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Papírtárgyak, avagy megtévesztés felsőfokon

Papírtárgyak, avagy megtévesztés felsőfokon

2013. március 21. - Darqo

Vincent Tomczyk01_resize.jpg

A képeken látható ikonikus bútorok másolatai, egyéb hétköznapi használati tárgyak papírból készültek. Bármennyire is hihetetlen a dolog, de tényleg így van! Minden egyes bútort, inget, farmert, pénztárcát aprólékosan, kézzel készített, a színeket, a textúrákat kézzel festette, nem támaszkodik semmilyen digitális technika használatára a jelenleg Los Angelesben élő és alkotó amerikai művész, Vincent Tomczyk.

 

Egy-egy alkotás elkészítése akár több száz munkaórát is igénybe vehet, de szívesen fekteti bele az időt és az energiát, mert szereti a pozitív értelembe vett megtévesztéssel új árnyalatokkal színezni a valóságról alkotott elképzeléseinket. Ha szeretnéd élőben is látni a munkáit és éppen errefelé jársz, érdemes ellátogatni a Los Angeles-i Gallery 825-be, ahol május 4–31. között egy egyéni kiállításon mutatja be az alkotásait.

Vincent Tomczyk02_resize.jpg

Vincent Tomczyk03.jpg

via: colossal

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr285157324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása