Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Grafitcsodák Magyarországról

Grafitcsodák Magyarországról

2013. március 20. - Darqo

cerkahegyzo01_resize.jpg

Cerkahegyező, ismertebb nevén Cerkahegyező, magyar művész sikere jellemzően nem magyar oldalakon, blogokon kezdte meg rögös útját. Ezen változtatva valamicskét, most az ő, nem titkoltan Dalton Ghetti (róla itt találjátok a bejegyzésünket), Misuta Tasogare és Kato Jado művei által inspirált alkotásait, ceruzákból aprólékosan kifaragott szoborkáit hoztam.

 

A Martonvásárhelyen született, jelenleg Budapesten élő és alkotó művészről egyébként túl sok személyes információt nem nagyon találni. Van neki egy deviantARTos, illetve egy Flickr oldala, ez utóbbin csak annyit ír bemutatkozásként, hogy „vagyok, aki vagyok”. A Bored Panda nevű oldal cikke szerint pedig egy profi szerszámkészítőről van szó, aki a munka mellett, szabadidejében, kikapcsolódásként készíti az időigényes, precíz és rendkívül aprólékos csodákat. Talán ennyi elég is, hiszen az általa készített miniatűr művek önmagukért beszélnek! Azért, ha valaki ismeri, vagy ha esetleg maga Cerkahegyező jut el ide, legyen szíves írjon már pár mondatot róla/magáról egy kommentben! Köszönjük!

cerkahegyzo02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr815148954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása