Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szerelmes szóportré

Szerelmes szóportré

2013. február 20. - Darqo

Jamie Pool01_resize.jpg

Van, ami többet mond minden szónál; ilyen például Jamie Pool igencsak aprólékos alkotása is! Vicces az iménti kijelentés, hiszen, ha jobban megnézitek az első fotót (és a folytatásban található többi képet is), egyértelműen kiderül, hogy a művésznek sikerült úgy kifejeznie a felesége iránt érzett szerelmét, hogy közben szavakat használt az önarcképének elkészítése közben. A nő szavait...

 

Az angol művész egyébként tanárként keresi a mindennapi kenyérre valót, miközben 15 éve foglalkozik a benne rejlő kreativitás kifejezésével a rajz, festészet és fotográfia területén. A számos kiállítást háta mögött tudó alkotó múzsája az angol táj, műveinek többségében is ezt jeleníti meg. A szóban forgó önarckép a kettejük között lefolytatott, szerelemtől túlcsorduló levelezésekből kiválogatott szavak, mondatok ismételgetéséből, rétegezéséből formálódott véglegessé és nem számít csak egy egyszeri kitérőnek. Több hasonló alkotás készült már, köztük a feleségéről, Sophie-ról, valamint egy lóról, de különböző tájképeket is találtok a portfólióban.

Jamie Pool02_resize.jpg

Jamie Pool03_resize.jpg

Jamie Pool04.jpg

via: junk culture

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr795092747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása