Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Aude Moreau és a finom padlószőnyeg

Aude Moreau és a finom padlószőnyeg

2013. február 13. - Darqo

aude moreau01_resize.jpeg

Aude Moreau montreali székhelyű francia művész egy olyan szőnyeget készített, amely valójában ehető...ha valakinek van esetleg gusztusa elfogyasztani a padlóról! Ugyanis a nem túl találó módon simán csak „Cukorszőnyegnek” (Tapis de Sucre) elnevezett alkotás díszes és bonyolultan „szövött” mintáit fekete-fehérben, itt-ott csipetnyi piros hangulattal „megfűszerezve”, több mint két tonna finomított cukorból szórta fel a padlóra.

 

A brooklyni Smack Mellon galériában tavaly kiállított édes lakberkiegészítő eredeti változatát teljes mértékben tönkretette a Sandy hurrikán. Hála az egyik cukorgyártó cég támogatásának azóta elkészült a különleges cukorszőnyeg 2.0-ás változata, amely még február 24-ig megtekinthető a helyszínen.

aude moreau02_resize.jpg

aude moreau03.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr485074166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása