Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

A korhadó fák arcai

A korhadó fák arcai

2013. február 11. - Darqo

Zonenkinder01_resize.jpg

A Zonenkinder nevű német művészduó még 2006-ban fogott neki a „The Tree Project” névvel illetett alkotássorozatnak, amelyben néhány kivételtől eltekintve a fokozatos pusztulást átélő, korhadó fákra pingálnak arcokat, „megjelenítve azok személyiségét”. Az ötlet nem nevezhető újdonságnak, mégis szívmelengető újra és újra szembesülni azzal, ha valaki vagy valakik a környezetünkben található, már „használaton” kívül eső dolgoknak próbálnak új értelmet adni!

 

Ha megtalálták a tökéletes és inspiráló üres „vásznat”, a környezettudatosság legnagyobb mértékű figyelembevételével minden esetben természetes és biológiailag lebomló festékeket használnak az arcok megfestésére. A folyamatban lévő projektben nem csak szülőhazájukban, hanem Dániában és Franciaországban is születtek alkotások, az erdőjárók legnagyobb örömére.

Zonenkinder02_resize.jpg

Zonenkinder03_resize.jpg

Zonenkinder04.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr735066306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása