Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Stilshop – Design for All – Elindult a Stilblog webshopja!

Stilshop – Design for All – Elindult a Stilblog webshopja!

2013. január 23. - Mocca

stilshop1.jpg

A kommüniké három órával ezelőtt érkezett, egyik legeslegesleg blogbarátunk tündéri főnökasszonya, Petra néhány soros levelével együtt:



"Sziasztok!


Nagy örömünkre szolgál, hogy több mint másfél év munkája után végre elküldhetjük Nektek a Stilshop elindulásáról szóló sajtóközleményünket. Rengeteg időnk és energiánk van a Shop kialakításában, ezért nagyon örülnénk, ha segítenétek hírét venni a kezdeményezésnek, amivel célunk, hogy minél több hazai tervező munkáját tudjuk egy hatékony kereskedelmi felületen keresztül eljuttatni sok emberhez itthon és külföldön is.


Hálásan köszönjük előre is, ha segítetek!


Minden jót! Petra"



Drágaság!



Természetesen nagy örömmel adjuk hírül mi is a Stilshop megnyitásáról szóló szupiörömteli hírt, egyúttal bíztatunk, nógatunk minden Manzárd olvasót, hogy koptassák gyorsan fényesre azt a virtuális kilincset!



A hivatalos sajtóközlemény



stilshop_logo.png



Hosszú hónapok munkája után elindult a Stilblog webshopja, a Stilshop azzal a céllal, hogy tehetséges hazai designerek számára könnyen kezelhető, működésében és megjelenésében professzionális kereskedelmi felületet biztosítson.




3.jpg



A Stilshop rendszere közösségi webshop formájában teremt lehetőséget tervezői profilok létrehozására, végtelen mennyiségű termék feltöltésére, mindezt díjmentesen. A jutalékos rendszerben működő kereskedelmi felület online közvetítő platformként funkcionál tervezők és vásárlók között, hatékony és könnyen kezelhető, informatív kereskedelmi felületet biztosítva alkotók számára, melynek segítségével célzottan érhető el a design-ra, divatra és művészetekre nyitott vásárlóközönség.



A Stilshop célja a kiváló hazai designtermékek széles körben való megismertetése hazai és nemzetközi szinten, a kis szériás kollekciókban rejlő értékek közvetítése, tehetséges tervezőink bemutatása és ez által egy nyitott, értő és érdeklődő közösség kialakítása.



A Stilshop a hagyományos webshopok működésétől jelentős mértékben különbözik annak köszönhetően, hogy tervezőinknek lehetőségük van saját profiloldaluk önálló kialakítására, tetszőleges mennyiségű információ megjelenítésére, saját termékek feltöltésére, módosítására, tranzakciók nyomonkövetésére, a legkényelmesebb szállítási mód megválasztására, egyszóval egy saját webes kollekció kialakítására.



A Stilshophoz a jövőben egy havi rendszerességű design vásár is kapcsolódik, melynek keretében a Stilshop tervezői lehetőséget kapnak a személyes bemutatkozásra is.


stilshop2.jpg



A Stilshop csapata tárt karokkal várja tehetséges tervezők jelentkezését és regisztrációját, annak reményében, hogy mielőbb sikerül összegyűjteni a shop felületén a legkiemelkedőbb hazai design-t reprezentáló alkotókat.



Jelentkezni és regisztrálni az alábbi linken lehet: http://partner.stilshop.hu/regisztracio



A Stilshop rendszerének működésével kapcsolatban itt található részletes információ: http://partner.stilshop.hu/partner-sugo

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr455039393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása