Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Szeretem leképezni azt, ami fizikailag lehetetlen - Borsi Flóra

Szeretem leképezni azt, ami fizikailag lehetetlen - Borsi Flóra

2013. január 21. - Mocca

bf.jpg

Vizuális mindenható, melynek bizonyítottan új személyiséggel felruházó képessége van, ezáltal akár közvéleményt formáló manipulációkra is képes. Digitálisan kompenzál. Lehet vele elvenni, meg hozzátenni. Szenzitív, hozzáértő kezekből kikerülve vizuális orgia, minden további esetben mese a zöld disznóról…



Jelenlegi képességeim birtokában ez egy olyan terület, amelynek - egyelőre - nem ismerem a törvényeit. Szerencsére azonban - velem ellentétben - sokan igen. Ahogy Borsi Flóra is.



Borsi Flóra vagyok. 2007 óta fotózom, leginkább portrét, portfóliót, önarcképet. Legtöbbször modell híján magamat kapom lencsevégre. 13 éves korom óta érdekel a retusálás világa. A lehetetlen megvalósítása képi manipuláció formájában vált a legkedvesebb időtöltésemmé. Szeretem leképezni azt, ami fizikailag lehetetlen.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

99.jpg

pefect.jpg

ps in real.jpg

Borsi Flóra 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr105031035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása