Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Gyönyörű ál-szentjánosbogarak a fesztiválon

Gyönyörű ál-szentjánosbogarak a fesztiválon

2013. január 14. - Darqo

Tamar Frank01_resize.jpg

Az Into the Great Wide Open zenei és művészeti fesztiválon Tamar Frank művész egy lenyűgöző installációval kényeztette a látogatókat. Vlieland nevű holland sziget partján 500 darab zöld színű LED lámpát helyezett el a természetben úgy, mintha szentjánosbogarak lepték volna el a környéket.

 

Az ötlettel eredetileg a 2011-es eindhoveni Glow fényfesztiválon debütált, ahol nagy sikert aratott, így nem csoda, hogy később többen is felkérték az installáció elkészítésére. Jelenleg a világ egyik legrégebbi botanikus kertjében, a Hortus Bontanicus-ban tekinthető meg az ál-szentjánosbogár kolónia az amszterdami fényfesztivál keretein belül, még egészen január 20-ig. (Az utolsó két képen ebből is kaptok ízelítőt.)

Tamar Frank02_resize.jpg

via: mymodernmet

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr25008858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása