Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy hótaposó mulandó művei

Egy hótaposó mulandó művei

2013. január 05. - Darqo

simon beck01_resize.jpeg

Az ünnepek után felőlem akár azonnal jöhetne a tavasz és minden velejáró finomság! Ilyenkor már nem vágyom a hidegre, a szürkeségre, a korai sötétségre és a hóra sem igazán...bár ha ez utóbbiból elfelejt a természet karácsony környékén küldeni egy nagyobb adagot, február végéig még elnéző tudok lenni a téllel szemben, amennyiben kárpótol legalább egy darab giccsesen szépséges, óriáshavas tájjal és időszakkal. Ha mégsem, akkor így jártam, és marad a sóvárgás, no meg a fotók nézegetése...

 

A hó iránti gyermeki vágy enyhítésére most Simon Beck 54 éves angol tájművész hóba topogott, hatalmas geometrikus műveit hoztam. Az eredetileg tájfutó autodidakta művész 2004-ben készítette első alkotását az otthona mellett található Les Arcs sípálya környékére. Először csak egyfajta karbantartó edzéskésként indult a hóban futkározás, majd szépen lassan kinőtte magát azzá, amit a fotókon láthattok. Legfeljebb két napot vesz igényben egy-egy mű elkészítése, melyet gyakran számítógépes tervezés előz meg. A posztban szereplő képek a mostani téli szezonban készült alkotásokat mutatják be, errefelé pedig a korábbi munkák között mazsolázhattok.

simon beck02_resize.jpg

simon beck03_resize.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr734994608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása