Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

3D mozi a fejeden – HMZ-T2 Personal 3D Viewer (X)

3D mozi a fejeden – HMZ-T2 Personal 3D Viewer (X)

2012. december 06. - Darqo

3d sony01.jpg

Ez valami igazi ufóság, de legalábbis a használó úgy néz ki benne, mintha a Star Trekből szabadult volna a valóságba. A Sony idén ősszel bemutatott második generációs futurisztikus kütyüje, a HMZ-T2 Personal 3D Viewer tulajdonképpen egy fejen viselhető komplett házimozirendszer, amely nem csak kijelzőkkel, hanem térhatású hangzással is bír, a hagyományos és 3D-s tartalmak megtekintése mellett pedig játékhoz is használható. Az ára nem az én pénztárcámra van szabva (290.000.-Ft), de azért egy dolog biztos, a gyermeki énemet azonnal felcsigázta a látvány! Szívesen látnám a karácsonyfa alatt!

 

És amit tudni lehet róla:

 

A könnyű és kényelmes Personal 3D Viewer egy olyan fejre tehető kijelző, amellyel virtuális 5.1 csatornás hang mellett nézheti kedvenc 2D és 3D HD filmjeit. Az elsősorban filmnézéshez és játékhoz ajánlott készülék 2 OLED-képernyője tűéles, életteli képeket nyújt, így igazán különleges, magával ragadó élményt nyújt.

3d sony02_resize.jpeg

A két szemet külön kiszolgáló, remek válaszidejű, organikus fénykibocsátó diódával (OLED) működő képernyő interferenciamentes, mély színtónusokat és erős kontrasztot képez. Mindkét képernyő élesen, elmosódás nélkül jeleníti meg a 2D és 3D képeket.

3d sony03.jpeg

A 24p True Cinema funkció jóvoltából pontosan úgy nézheti a filmeket, ahogyan a rendező megálmodta: nagy képernyőn, 24 képkocka/másodperc sűrűséggel (ez a filmek esetében autentikus képkockasebesség). Ha a játékokért lelkesedik, válassza a „clear" üzemmódot az akciójelenetek sima, éles, elmosódásmentes megjelenítéséhez.

3d sony04_resize.jpeg

A beépített technológia 360º-os hangmezőt produkál, mintha az akusztikus hangforrás a környező hangszórókból érkezne, valódi 5.1 térhangzást szimulálva. A digitálisan tömörített hangot feljavító harmonikus hangszínszabályzó funkcióval kombinálva valóban gazdag hangzásélményben lehet részünk.

 

3d sony05_resize.jpeg

A mindössze 330 g súlyú Personal 3D Viewer eszköz a kényelem jegyében készült. A nagy mértékben állítható fejpánt és homloktámasz biztos, de kényelmes illeszkedést kínál maximálisan egyszerű használat mellett. A remek hanggal és képpel kombinálva szinte elfeledkezik róla, hogy fejre tehető kijelzőt visel.

3d sony06.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr134951721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása