Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Ha tényleg naplót írnál... - PostBook

Ha tényleg naplót írnál... - PostBook

2012. december 03. - Mocca

Xenoglaux.jpg

Annamária és István alig egy éve, a tavalyi év folyamán vágtak bele kétszemélyes családi vállalkozásukba. Kézzel varrt, vidám színekben pompázó kézműves termékeikből árad az életigenlő bohócság! Legyen az egy zöld baglyos, egy sárga katicás, vagy egy kék repcsis, az egyedi vászonborítással ellátott naplócskákat a - lejjebb kiderül majd - mögéjük tett jó ötlet teszi mássá, és emeli más, hasonló termékek fölé, jó magasan…!



Ezt kaptuk Tőlük:



Szia, Manzárd Café!



Mi vagyunk a PostBook! Olyannyira magyar, hogy konkrétan kétfős, családi vállalkozás, mely 2011-ben indult.



A Postbook kézzel varrt, egyedi vászonborítással ellátott kézműves termék – ha kívülről nézzük. Kinyitva kiderül, hogy nem határidőnapló, nem jegyzetfüzet vagy hasonló, hanem a kiadó és a naplóíró által közösen létrehozott irodalmi alkotás. Egy speciális napló. Jelenleg ötféle belsőből lehet választani, szóval design kívül és belül egyaránt...



postbook_logo.png



A Postbook egy-egy nap kifejtendő témáit általában négy kezdőmondat segítségével előre megadja, neked ezeket folytatva kell jellemezned az aznap átélt élményeidet. (Például: „A legokosabb ötlet, amit ma hallottam, az volt, hogy…”)



Egyes napokon a kezdőmondatok folytatásán kívül előre megadott feladatokat is végre kell hajtanod, majd beszámolni a feladat végrehajtás sikerességéről/sikertelenségéről.



A Postbookot akár zsebben is magaddal hordhatod (mérete 9 x 13 cm, amit a design tokok valamennyivel megnövelnek), így veled lehet kalandjaid során!



Kelj fel a számítógép elől, és éld át az élményeket: ez a Postbook üzenete. Hasonló termék legjobb tudomásunk szerint nemcsak Magyarországon, hanem külföldön sem kapható, ezért a speciális naplókat lefordítottuk angol nyelvre is és nemrég elindítottuk webshopunkat.

 


Ha te is hasonlóan tehetséges magyar művész, designer, kreatív ember vagy, olvasd el a felhívásunkat és jelentkezz nálunk!


 

PostBook

 

294017_281234731901721_1018174598_n.jpg

Shunting.jpg

Pride and Prejudice.jpg

Green turtle.jpg

Mickey in elevator.jpg

Asimov.jpg

Elegant elephant.jpg

Blue star.jpg

Traffic jam.jpg

Acadian Flycatcher.jpg

Toy planes.jpg

Monkey funky.jpg

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr264945566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása