Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Egy brutálisan tökéletes szemfényvesztés

Egy brutálisan tökéletes szemfényvesztés

2012. november 29. - Darqo

Diego Koi01_resize.jpg

Sokáig nézegettem „hibák” után kutatva, hátha felfedezek valami apróságot, ami egyértelművé teszi, hogy a lányról készült portré nem fotó, de egy idő után feladtam. Még az is erőltetett belemagyarázás, hogy a lány arcán lecsorgó víz jelezheti, hogy egy brutálisan tökéletes szemfényvesztés áldozatai vagyunk, és fénykép helyett egy fotorealisztikus rajzot nézegetünk, pedig így van!

 

Diego Fazio, ismertebb nevén DiegoKoi, készítette a fenti képen látható rajzot egy Federica Ferragine nevű lányról. Az alkotás címe Sensazioni és nemzetközi szinten is hatalmas siker ért el vele a mindössze 23 éves autodidakta olasz művész. Ha nem hiszitek, hogy rajzról van szó, az alábbi fázisfotók talán meggyőznek. Még több képért és DiegoKoi egyéb munkáiért pedig ide érdemes kattintani.

Diego Koi01_resizeX.jpg

via: oddity central

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr484926813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása