Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Hold a cédétálban Rothschildéknál

Hold a cédétálban Rothschildéknál

2012. november 27. - Darqo

bruce munro new01_resize.jpg

Bruce Munro brit művész egy kiadós szereplés, a nagy sikerű és rengeteg nézőt csalogató Fényerdő után sem pihen. Legújabb installációival, rögtön kettővel is, ráadásul egy helyen, a már jól bevált receptet alkalmazza. Rengeteg újrahasznosított cédével, plusz egy Holdnak nevezett fénylő gömbbel próbál hatni a kíváncsiskodókra a karácsonyi szezonban a Rothschild család tulajdonában álló kastély parkjában.

 

A Buckinghamshire-ben lévő Waddesdon Manor elegáns parkjában kiállított Angel of Light, valamint Blue Moon on a Platter című installációkat 2013. január 1-ig lehet megtekinteni. XIX. századi neoreneszánsz kastélyhoz tartozó területen. A kör alakú, leginkább sétálóútra hasonlító Angel of Light-hoz 50 ezer darab, míg a Blue Moon on a Platter-hez meg nem nevezett mennyiségű, azonban nyilván több ezer darab cédét használt fel, és ez utóbbi, tányérra hasonlító létesítmény közepén egy gyönyörűséges gömböt helyezett pluszban.

 

Igaz, hogy talán nem olyan hatalmas, mint a korábbi cédétenger, nem olyan magasztos, mint a katedrálisban lógó fényzuhany, és nem is annyira varázslatos, mint a fent említett fényerdő vagy a tavaly karácsonyi fénykert, de ha valaki éppen arra jár, azért mindenképpen érdemes megnézni. Szerintünk. Mi legalábbis mennénk, ha volna rá lehetőségünk!

bruce munro new02_resize.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr654920346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása