Blogger barátok


baantal.jpg

 

NESTON_logo_new2.png

A feketét itt is jól főzik

Import Kávé

Café Shop

Még használat előttre! - Hamvasan tiszta budipapírcsodák...

Még használat előttre! - Hamvasan tiszta budipapírcsodák...

2012. november 26. - Darqo

gokcebag layers01_resize.jpeg

Két héttel ezelőtt pont ezen a napon ajánlottam figyelmetekbe Şakir Gökçebağ geometrikus gyümölcsvarázslatait, valamint egyéb munkáit. Kicsit jobban átnézve a Hamburgban élő török művész portfólióját, egyéb érdekességekre is ráleltem. Példásul a képeken látható budipapír-installációkra.

 

Hogy miért jön be azon kívül, hogy a Trans-Layers című sorozatban elkészült alkotásokat szépnek tartom, a falra vázolt formákat pedig nyugtató hatással vannak rám? Tetszik az egyszerűség és szeretem azt, amikor egy átlagos használati tárgynak új értelmet adnak, főleg, ha egy olyan dologról van szó, amivel kapcsolatban a legkevésbé sem egy művészeti alkotás jut eszébe az embernek (bár; jelen esetben mondhatnátok, hogy alkotás az is...).

 

Sőt, a karácsony közeledtével külön felhívnám a figyelmet az egyik képre, ahol szándékosan vagy sem, de fenyő forma lelhető fel. Tuti ötlet!

gokcebag layers02_resize.jpg

via: mymodernmet

 

Ha tetszett a poszt vagy szereted a hasonló témákat, csatlakozz hozzánk a Facebookon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://manzardcafe.blog.hu/api/trackback/id/tr414920325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása